Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítás, 2017

Rendkívüli közlemény

Sajnálattal közöljük, hogy a Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítás idén december helyett csak valamikor a jövő év elején, reményeink szerint januárban lesz. Bár a tervezett helyszíntől, az Óbudai Egyetemtől október 10-én pozitív visszajelzést kaptunk a konferenciával kapcsolatban, és ennek ismeretében kezdtünk bele a szervezésbe, azonban a november 23-án általuk átküldött szerződéstervezetében foglaltakat nem tudjuk vállalni, így új helyszínt kell keresnünk a konferenciának. Jelenleg több potenciális helyszínnel is folyamatban vannak az egyeztetések, így reményeink szerint hamarosan be tudjuk jelenteni az új helyet és időpontot.

Az FSF.hu Alapítvány nevében elnézést kérünk a kellemetlenségért, és bízunk benne, hogy minden érdeklődővel találkozunk jövőre az új helyszínen.

Üdvözlettel:

Konferenciaszervező csapat, FSF.hu Alapítvány

További információk

Időpont: 2017 eleje

Helyszín: szervezés alatt

A részvétel a látogatók számára ingyenes de regisztrációhoz kötött.


Az FSF.hu Alapítvány 2017-ben újra megrendezi a Szabad Szoftver Konferenciát és Kiállítást Budapesten.

A rendezvény Budapesten kerül megrendezésre, az időpont és a helyszín még egyeztetés alatt van. A konferencia reggel fél tíztől délután ötig tart. Három szekcióban párhuzamosan zajlanak a szakmai előadások, ezekkel párhuzamosan az egyetemen szabad szoftverekkel és szabad kultúrával kapcsolatos kiállítás lesz. Reményeink szerint minden látogató talál őt érdeklő előadásokat vagy más érdekes elfoglaltságot.

Hasznos információk

A konferencia során ismét lehetőség lesz a konferencia előadóinak értékelésére, amely egyrészt segít nekünk a jövőbeli program kialakításában, másrészt a legtöbb szavazatot begyűjtő előadó ajándékban is részesül. A szavazatukat leadó hallgatók díjazásául pedig azon hallgatók között, akik a konferencia reggelén érkeznek és a rendezvény végéig maradnak, kisorsolunk egy, kettő vagy három FIXME valamit, még beszerzés alatt...

A konferenciára jelentkező előadók és előadások közül a szakmai zsűri tagjai választották ki azokat, amelyek bekerülnek a három szekció programjába. A zsűri tagjai: Kadlecsik József, Erdei Csaba és Varga Csaba.

A konferenciára Magyarország legjobb előadóit, kiállítóként pedig számos szabad szoftverekkel foglalkozó civil, szakmai szervezetet valamint céget hívunk. A részvétel látogatók számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az előadások anyagából konferenciakiadvány készül majd, mely ISBN számot is kap.

Amennyiben szívesen vennél részt hallgatóként a konferencián, regisztráld magad a megfelelő bal oldali menüpont segítségével.

Amennyiben kiállítóként és/vagy támogatóként szeretne megjelenni a konferencián vegye fel a kapcsolatot Torma Hajnalkával a hajnalka.torma@fsf.hu címen.

Üdvözlettel:

Konferenciaszervező csapat, FSF.hu Alapítvány