Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítás, 2017

További információk

Időpont: 2017. március 25.

Helyszín: Villányi úti Konferenciaközpont, Bp. XI., Villányi út 11-13.

A részvétel a látogatók számára ingyenes de regisztrációhoz kötött.


Az FSF.hu Alapítvány 2017-ben újra megrendezi a Szabad Szoftver Konferenciát és Kiállítást Budapesten.

A konferencia Budapesten, a Villányi úti Konferenciaközpontban lesz, reggel fél tíztől délután ötig tart. Három szekcióban párhuzamosan zajlanak a szakmai előadások, ezekkel párhuzamosan az egyetemen szabad szoftverekkel és szabad kultúrával kapcsolatos kiállítás lesz. Reményeink szerint minden látogató talál őt érdeklő előadásokat vagy más érdekes elfoglaltságot.

Hasznos információk

A konferencia során ismét lehetőség lesz a konferencia előadóinak értékelésére, amely egyrészt segít nekünk a jövőbeli program kialakításában, másrészt a legtöbb szavazatot begyűjtő előadó ajándékban is részesül. A szavazatukat leadó hallgatók díjazásául pedig azon hallgatók között, akik a konferencia reggelén érkeznek és a rendezvény végéig maradnak, kisorsolunk egy, kettő vagy három FIXME valamit, még beszerzés alatt...

A konferenciára jelentkező előadók és előadások közül a szakmai zsűri tagjai választották ki azokat, amelyek bekerülnek a három szekció programjába. A zsűri tagjai: Kadlecsik József, Erdei Csaba és Varga Csaba.

A konferenciára Magyarország legjobb előadóit, kiállítóként pedig számos szabad szoftverekkel foglalkozó civil, szakmai szervezetet valamint céget hívunk. A részvétel látogatók számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az előadások anyagából konferenciakiadvány készül majd, mely ISBN számot is kap.

Amennyiben szívesen vennél részt hallgatóként a konferencián, regisztráld magad a megfelelő bal oldali menüpont segítségével.

Amennyiben kiállítóként és/vagy támogatóként szeretne megjelenni a konferencián vegye fel a kapcsolatot Torma Hajnalkával a hajnalka.torma@fsf.hu címen.

Üdvözlettel:

Konferenciaszervező csapat, FSF.hu Alapítvány